Technische keuring + ophalen/ afleveren voertuig

Wij bieden dagelijks auto’s aan bij de technische keuring, geen lange wachttijden

Zodra uw auto bij ons is aangekomen en uw E705 in orde is, kunnen wij naar de technische keuring gaan met uw voertuig! Als uw auto goedgekeurd wordt dan is deze daarna meteen klaar voor ophaling of kan u er voor kiezen om de auto bij u aan huis geleverd te krijgen tegen een meerprijs. Zowel voor het ophalen als afleveren dient een afspraak ingepland te worden, wij zijn vrij flexibel (avonduren, weekend is meestal geen probleem).

Kosten voor een eventuele herkeuring zijn steeds voor de koper van het voertuig, wel regelen wij dat de herstelling in orde komt zodat de auto uiteindelijk een groene kaart krijgt.

Bij ons kan u ook terecht voor moeilijk te keuren voertuigen, zoals auto’s die van oorsprong niet voor de Europese markt gebouwd zijn. Wij zorgen dat het papierwerk in orde wordt gemaakt en regelen de homologatie / validatie keuring voor u. Dit kan vanaf 800 EUR incl. BTW en duurt minimaal 6 tot 8 weken.

Ook ombouw tot lichte vracht bieden wij aan, dat kan vanaf 1500 EUR ex. BTW incl. papierwerk, keuring en de daadwerkelijke ombouw.


Service na verkoop

Trex Cars helpt indien gewenst ook mee met de teruggave van de BTW waarborg die u als zakelijke (of in sommige gevallen particuliere) klant in Duitsland betaald hebt. Staat altijd open voor proces-& serviceverbeteringen en ondersteunt u in klachten- & garantieafhandeling richting Duitsland, wanneer dit nodig zou zijn. 

Wij staan voor een uitstekende service zowel voor- als na verkoop!
Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >