Referenties Onze klanten aan het woord

Google Reviews

 • Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. In mijn geval was de wagen eerst niet gekeurd, omdat de verkoper de trekhaak niet goed had gemonteerd. Maar het personeel van Trex Cars heeft alles opgelost. Trex Cars heeft alles geregeld i.v.m. transport, inklaring, keuring, enz + trekhaak. Dus zeer tevreden over hun werk. Top!

  Samuel Dosunmu (Sam)
  25/08/2022

  Ik had vandaag een dringende vraag over het exporteren van een wagen als bedrijf. Hoewel de zaakvoerder wist dat ik niets wou kopen bij hem, heeft hij mij ZEER GOED verder geholpen. Zijn informatie was zeer professioneel, correct en behulpzaam. In de toekomst zal ik zeker zaken met hem doen wanneer dit zich voordoet. Nogmaals, bedankt!

  Anthony Stabourlos
  22/11/2019

  TREX-cars neemt alles in handen, zorgt voor transport, inklaring, keuring. Vlot, efficiënt en met kennis van zaken. Thx Trex Cars en tot de volgende aankoop👍👏👏👏👏

  Peter DL
  25/03/2023
 • Een wagen importeren zonder zorgen, Trex cars is dan uw beste vriend! Dit team neemt alles in handen en verzorgt alles tot in de puntjes! Een absolute aanrader voor iedereen die zijn droomwagen in het buitenland wil aankopen! Absolute TOPPERS !!!

  Bert Janssens
  25/04/2023

  Ik ben te vrede over Trex Cars vriendelijk snel en netjes afgehandelt zeker een aanrader

  Jean Bex
  25/09/2022

  Hadden zelf al een auto in Duitsland gekocht trex car heeft het vervoer en keuring naar tevredenheid geregeld .volgende keer laten wij alles aan hun over.

  John Vrijens
  25/10/2022
 • Perfecte afhandeling en snelle communicatie! Zeker aan te raden bij elke import van een wagen.

  Davy Vanclee
  15/03/2019

  Very competent, quick and frindly service. Can absolutely recommend.

  Lars Holte Nielsen
  24/11/2019

  Super goede service. Staan altijd klaar voor je vragen en zijn zeer behulpzaam in alle omstandigheden. Aanrader!

  Kevin Strijbos
  25/06/2023
 • Geweldige service met het invoeren van mijn eigen auto na emigratie. Duidelijke communicatie Altijd bereikbaar voor vragen. Duidelijke antwoorden. En alles te volgen via de link die je toegezonden krijgt. Top bedrijf! Aanrader.

  Elisabeth van Geel
  25/10/2022

  Vriendelijke en snelle service.

  Peter van Boom
  25/07/2023

  Very good guidance in importing my car. Thanks for the good service.

  lhoyes3910 .
  11/02/2020
 • Super vlotte service, duidelijke afspraken die nagekomen worden en alles prima afgehandeld.

  Jef Van Lommel
  25/02/2023

  Heel tevreden van jullie service! Correcte afhandeling, heel vlot, vriendelijke ontvangst, nodige uitleg, propere en bereikbare locatie. Zeer grote aanrader.

  bart bruggeman
  25/05/2023

  Zeer tevreden over het advies en de service die zij geboden hebben doorheen het proces van de aankoop van een wagen in Duitsland. Zeker aan te raden!

  Kim Kempeneers
  25/10/2022
 • Super service! Vlotte en open communicatie, vriendelijke mensen en bieden diverse mogelijkheden om die ene droomauto voor jou deur te krijgen. Mijn Beetle hebben ze gehaald uit Duitsland, een plaatsje zo’n 7-8u rijden van hier. Ze hebben eerst de auto zelf aangekocht van de verkoper, waarna ik de auto van hun heb kunnen overkopen. Voor de invoer in België heb ik niks moeten regelen. Ze hebben in korte tijd alles in orde gebracht (zowel keuring als papierenhandel als douane). Zeker een aanrader dus als jouw droomauto in een ander land staat en je hem zonder zorgen en rompslomp voor jou deur wil krijgen!

  steffanie6 .
  01/12/2019

  Een echte aanrader! Heel goede en vlotte service. Altijd vriendelijk en bereikbaar.

  Koen Van Coster
  25/04/2023

  Vlotte afhandeling ,snelle communicatie, absolute aanrader!

  william sldslchts
  25/01/2023
 • Topwerk !

  Dorian Mussely
  28/09/2019

  Heel vriendelijk, stipt en transparant. Top service!!

  Milana Albakova
  25/07/2023

  Zowel ik als m'n broer hebben hier onze wagen gehaald. Beiden tevreden van de service. Het heeft voor mij uiteindelijk veel langer geduurd dan aanvankelijk verwacht, maar het was zeker de moeite waard toen ik mijn wagen eindelijk zag!

  Marame Saelens
  25/10/2022
 • Iedereen geeft 5 sterren, dat kan geen toeval meer zijn. Die mensen zijn inderdaad heel correct, snel in reageren en komen hun afspraken na. Aanrader.

  Peter De Schrijver
  25/10/2022

  Ik ben super tevreden over Trex Cars! Ik heb al twee keer gebruik gemaakt van hun service voor auto-import en het verloopt elke keer perfect. Het importproces verloopt soepel en alle papieren en keuringen zijn altijd in orde. Bovendien wordt de auto gewoon bij mijn deur afgeleverd. Ik kan Trex Cars echt aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte auto-importservice.

  koen bogaert
  25/05/2023

  Ik wou een wagen importeren uit Duitsland/Nederland en deed hiervoor beroep op de expertise van de dame(s) en heren van Trex Cars. Ik had één énorm responsief contactpersoon, Bart. Bart reageerde snel en duidelijk op al mijn vragen. Ondanks het feit dat het een lange en moeilijke zoektocht was, bleef Bart netjes ondersteunen. In elke woorden: Kennis van zaken, transparant, communicatief, goed bereikbaar, vriendelijk & betrouwbaar. Als het autolandschap er binnen 5 jaar nog zo uit ziet in BE, dan kom ik zéker terug. Bedankt Bart en co!

  Patrizio Lo Forte
  25/05/2023
 • Trex Cars knows how to import a car from abroad. Excellent communication and delivers what is promised.

  Lorna Slee
  21/11/2019

  Zeer tevreden met het invoeren van mijn oldtimer Corvette.

  Rudy Lenaerts
  25/07/2023

  Super service! Snelle, vlotte en professionele afhandeling. Een aanrader voor iedereen die een auto wilt importeren.

  Olivier van Zinnicq Bergmann
  25/01/2023
 • Voor de eerste keer een wagen geïmporteerd uit Duitsland en wat ben ik blij dat ik voor Trex Cars heb gekozen. Van begin tot einde een supergoede communicatie met Bart, die weet waar hij mee bezig is. Geen vraag was te veel en ik kan jullie wel vertellen dat er wat over en weer gemaild is. Ik kreeg steeds een snel en vriendelijk antwoord terug. Maud, als je mee leest, Bart verdient opslag. Graag tot een volgende wagen!

  Sven Hendrickx
  25/07/2023

  Zeer tevreden over service van Trex Cars bij invoer van mijn X3 uit Duitsland. Ophalen, invoeren, keuren en afleveren binnen drie dagen. Super geregeld. En zeer vriendelijke behandeling. Bedankt en tot een volgende keer! Peter Kostons

  Peter en Carry Kostons
  25/08/2022

  Auto uit Duitsland heel vlot (binnen nu 3 dagen) en kundig opgehaald, ingevoerd, nummerplaten bijgevoegd en tevens volledig opgeladen!! Uitstekende service!

  Branez Consulting
  25/11/2022
Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

 • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
 • het bouwjaar *
 • de kilometerstand *
 • motorisatie
 • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
 • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >