Referenties Onze klanten aan het woord

Google Reviews

 • Very competent, quick and frindly service. Can absolutely recommend.

  Lars Holte Nielsen
  24/11/2019

  Super goede service. Staan altijd klaar voor je vragen en zijn zeer behulpzaam in alle omstandigheden. Aanrader!

  Kevin Strijbos
  25/06/2023

  Zeer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. In mijn geval was de wagen eerst niet gekeurd, omdat de verkoper de trekhaak niet goed had gemonteerd. Maar het personeel van Trex Cars heeft alles opgelost. Trex Cars heeft alles geregeld i.v.m. transport, inklaring, keuring, enz + trekhaak. Dus zeer tevreden over hun werk. Top!

  Samuel Dosunmu (Sam)
  25/08/2022
 • Top service!

  Lio D
  18/08/2023

  Een echte aanrader! Heel goede en vlotte service. Altijd vriendelijk en bereikbaar.

  Koen Van Coster
  25/04/2023

  Trex Cars knows how to import a car from abroad. Excellent communication and delivers what is promised.

  Lorna Slee
  21/11/2019
 • Uitstekende en snelle service! Je auto importeren met Trex Cars is stressvrij.

  Jesse Maxime
  21/11/2019

  Een echte specialist in het importeren van auto's.

  Ricardo Fernandez
  11/07/2019

  Een auto in het buitenland kopen is iets omslachtiger dan gewoon hier een garage binnenstappen. Dit is echter helemaal te wijten aan de logge overheidsinstanties die een hele hoop administratie en vertragingen met zich meebrengen. Gelukkig is Trex Cars een bedrijfje dat zich wél in de 21e eeuw bevindt. Communicatie is zeer snel, gedetailleerd en extreem klantvriendelijk. Een service waar niets op aan te merken valt. Ik kan hen zeker aanbevelen en zou niet twijfelen om in de toekomst weer met hen samen te werken.

  Jasper Deneyer
  06/08/2018
 • Top service! Een heel vlot contact, snelle communicatie. Zéér aangenaam om mee samen te werken!

  Ellen Van den Bosch
  13/08/2018

  Ik had vandaag een dringende vraag over het exporteren van een wagen als bedrijf. Hoewel de zaakvoerder wist dat ik niets wou kopen bij hem, heeft hij mij ZEER GOED verder geholpen. Zijn informatie was zeer professioneel, correct en behulpzaam. In de toekomst zal ik zeker zaken met hem doen wanneer dit zich voordoet. Nogmaals, bedankt!

  Anthony Stabourlos
  22/11/2019

  TREX-cars neemt alles in handen, zorgt voor transport, inklaring, keuring. Vlot, efficiënt en met kennis van zaken. Thx Trex Cars en tot de volgende aankoop👍👏👏👏👏

  Peter DL
  25/03/2023
 • Voor de eerste keer een wagen geïmporteerd uit Duitsland en wat ben ik blij dat ik voor Trex Cars heb gekozen. Van begin tot einde een supergoede communicatie met Bart, die weet waar hij mee bezig is. Geen vraag was te veel en ik kan jullie wel vertellen dat er wat over en weer gemaild is. Ik kreeg steeds een snel en vriendelijk antwoord terug. Maud, als je mee leest, Bart verdient opslag. Graag tot een volgende wagen!

  Sven Hendrickx
  25/07/2023

  Een hele snelle service, en een vlotte communicatie. Alles correct uitgevoerd en aan huis geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten!

  kristy copmaans
  25/04/2023

  Super vlotte service, duidelijke afspraken die nagekomen worden en alles prima afgehandeld.

  Jef Van Lommel
  25/02/2023
 • Ik had al meer vrienden over Trex Cars gehoord toen mijn vorige auto Total Loss of verlies werd gereden besloot ik mij vanwege het prijsverschil in de koopprijs in Duitsland een aantal dealers te bezoeken die ik op Autoschout.de had gevonden dicht bij de Nederlandse en Belgische grens - nadat ik de auto in België had gekocht heb ik contact opgenomen met Trex cars voor het verzekerde transport naar België inclusief douane de keuring en DIV Alles is voor een vaste prijs geregeld binnen 3 weken omdat er in de planning tijd voor moest worden ingeruimd, alles is daarna volgens planning verlopen en kon ik de nieuwe auto zelf op gaan halen in Pelt. Mijn vrienden hadden dus niet overdreven en ben ik 100% tevreden - een echte aanrader als je veel geld wilt besparen bij het kopen van een gebruikte of zelfs nieuwe auto!

  Jan van der Stok
  25/11/2019

  Eerste keer dat ik een auto uit het buitenland importeerde. Alles verliep vlot en zonder problemen, dankzij de hulp van Trex Cars. Goede communicatie, snelle service voor een hele redelijke prijs. Absoluut aan te raden.

  Dirk Ceuppens
  25/12/2022

  Reeds voor de tweede maal heb ik met succes een voertuig laten importeren door Trex Cars, en ook deze keer werd ik prima ontzorgd. Ze zitten bovenop het dossier, volgen alles heel nauwgezet op, en zijn steeds bereikbaar voor vragen. Aanrader!

  Bert
  25/06/2023
 • Zeer correcte en snelle afhandeling. Alle afspraken netjes nagekomen. Een aanrader om een auto in te voeren! Bedankt !!

  Els Zanen
  23/01/2018

  Zeer tevreden over het advies en de service die zij geboden hebben doorheen het proces van de aankoop van een wagen in Duitsland. Zeker aan te raden!

  Kim Kempeneers
  25/10/2022

  Ik wou een wagen importeren uit Duitsland/Nederland en deed hiervoor beroep op de expertise van de dame(s) en heren van Trex Cars. Ik had één énorm responsief contactpersoon, Bart. Bart reageerde snel en duidelijk op al mijn vragen. Ondanks het feit dat het een lange en moeilijke zoektocht was, bleef Bart netjes ondersteunen. In elke woorden: Kennis van zaken, transparant, communicatief, goed bereikbaar, vriendelijk & betrouwbaar. Als het autolandschap er binnen 5 jaar nog zo uit ziet in BE, dan kom ik zéker terug. Bedankt Bart en co!

  Patrizio Lo Forte
  25/05/2023
 • Aanrader op het vlak van import. Alles is steeds netjes geregeld.

  Special Car Concept
  25/12/2022

  Perfect communication. Bart is the best!

  Lander De Valck
  25/07/2023

  Topwerk !

  Dorian Mussely
  28/09/2019
 • Geweldige service met het invoeren van mijn eigen auto na emigratie. Duidelijke communicatie Altijd bereikbaar voor vragen. Duidelijke antwoorden. En alles te volgen via de link die je toegezonden krijgt. Top bedrijf! Aanrader.

  Elisabeth van Geel
  25/10/2022

  Zowel ik als m'n broer hebben hier onze wagen gehaald. Beiden tevreden van de service. Het heeft voor mij uiteindelijk veel langer geduurd dan aanvankelijk verwacht, maar het was zeker de moeite waard toen ik mijn wagen eindelijk zag!

  Marame Saelens
  25/10/2022

  Top ervaring gehad met Trex-cars. Mensen staan klaar om je te helpen, heel professioneel en kwaliteit contact met de klant, ze houden je perfect op de hoogte van de genomen stappen, terwijl jij wacht! Zeer tevreden.

  Bram Swinnen
  25/10/2022
 • Beste aanrader om een voertuig in te voeren .. goed en snelle service/reactie .. alles duidelijk in de afspraken en snel afgehandeld! Bedankt !!

  Kristof Michielsen
  25/04/2023

  Perfecte afhandeling en snelle communicatie! Zeker aan te raden bij elke import van een wagen.

  Davy Vanclee
  15/03/2019

  Ik ben super tevreden over Trex Cars! Ik heb al twee keer gebruik gemaakt van hun service voor auto-import en het verloopt elke keer perfect. Het importproces verloopt soepel en alle papieren en keuringen zijn altijd in orde. Bovendien wordt de auto gewoon bij mijn deur afgeleverd. Ik kan Trex Cars echt aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte auto-importservice.

  koen bogaert
  25/05/2023

Referenties

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

 • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
 • het bouwjaar *
 • de kilometerstand *
 • motorisatie
 • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
 • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >