Referenties Onze klanten aan het woord

Google Reviews

 • TREX-cars neemt alles in handen, zorgt voor transport, inklaring, keuring. Vlot, efficiënt en met kennis van zaken. Thx Trex Cars en tot de volgende aankoop👍👏👏👏👏

  Peter DL
  25/03/2023

  Een auto in het buitenland kopen is iets omslachtiger dan gewoon hier een garage binnenstappen. Dit is echter helemaal te wijten aan de logge overheidsinstanties die een hele hoop administratie en vertragingen met zich meebrengen. Gelukkig is Trex Cars een bedrijfje dat zich wél in de 21e eeuw bevindt. Communicatie is zeer snel, gedetailleerd en extreem klantvriendelijk. Een service waar niets op aan te merken valt. Ik kan hen zeker aanbevelen en zou niet twijfelen om in de toekomst weer met hen samen te werken.

  Jasper Deneyer
  06/08/2018

  Ik had vandaag een dringende vraag over het exporteren van een wagen als bedrijf. Hoewel de zaakvoerder wist dat ik niets wou kopen bij hem, heeft hij mij ZEER GOED verder geholpen. Zijn informatie was zeer professioneel, correct en behulpzaam. In de toekomst zal ik zeker zaken met hem doen wanneer dit zich voordoet. Nogmaals, bedankt!

  Anthony Stabourlos
  22/11/2019
 • Ik had al meer vrienden over Trex Cars gehoord toen mijn vorige auto Total Loss of verlies werd gereden besloot ik mij vanwege het prijsverschil in de koopprijs in Duitsland een aantal dealers te bezoeken die ik op Autoschout.de had gevonden dicht bij de Nederlandse en Belgische grens - nadat ik de auto in België had gekocht heb ik contact opgenomen met Trex cars voor het verzekerde transport naar België inclusief douane de keuring en DIV Alles is voor een vaste prijs geregeld binnen 3 weken omdat er in de planning tijd voor moest worden ingeruimd, alles is daarna volgens planning verlopen en kon ik de nieuwe auto zelf op gaan halen in Pelt. Mijn vrienden hadden dus niet overdreven en ben ik 100% tevreden - een echte aanrader als je veel geld wilt besparen bij het kopen van een gebruikte of zelfs nieuwe auto!

  Jan van der Stok
  25/11/2019

  Great and fast service! My next car will be with Trex again.

  Hans De Roose
  25/03/2023

  Super service! Snelle, vlotte en professionele afhandeling. Een aanrader voor iedereen die een auto wilt importeren.

  Olivier van Zinnicq Bergmann
  25/01/2023
 • Aanrader op het vlak van import. Alles is steeds netjes geregeld.

  Special Car Concept
  25/12/2022

  Vlotte en correcte service!

  Joris Ceyssens
  25/09/2022

  Geweldige service met het invoeren van mijn eigen auto na emigratie. Duidelijke communicatie Altijd bereikbaar voor vragen. Duidelijke antwoorden. En alles te volgen via de link die je toegezonden krijgt. Top bedrijf! Aanrader.

  Elisabeth van Geel
  25/10/2022
 • wagen ingevoerd via trex cars. Goede service, alles zoals afgesproken.

  jasper van brabant
  11/08/2023

  Een hele snelle service, en een vlotte communicatie. Alles correct uitgevoerd en aan huis geleverd. Wij zijn zeer tevreden klanten!

  kristy copmaans
  25/04/2023

  Topservice bij Trex Cars! Van A tot Z hebben ze alles netjes geregeld bij het importeren van deze prachtige wagen! De snelle afhandeling zorgde ervoor dat ik mijn wagen snel had en dat alles probleemloos is verlopen! Zeker een aanrader!😊

  media thumbnail 0
  Vince-Neill Catteeuw
  25/07/2023
 • Top service!

  Lio D
  18/08/2023

  Super vlotte service, duidelijke afspraken die nagekomen worden en alles prima afgehandeld.

  Jef Van Lommel
  25/02/2023

  Zowel ik als m'n broer hebben hier onze wagen gehaald. Beiden tevreden van de service. Het heeft voor mij uiteindelijk veel langer geduurd dan aanvankelijk verwacht, maar het was zeker de moeite waard toen ik mijn wagen eindelijk zag!

  Marame Saelens
  25/10/2022
 • Very good guidance in importing my car. Thanks for the good service.

  lhoyes3910 .
  11/02/2020

  Trex heeft de import van mijn wagen uit Duitsland snel en extreem efficiënt afgehandeld. Alle documenten waren van de eerste keer perfect in orde en de medewerkers hebben me met kennis van zaken meer dan voldoende info gegeven. Super service.

  Rik Peetermans
  25/05/2023

  Zeer goed geholpen en begeleid bij het selecteren van de beste koop. Men heeft ook nog wat onderhandeld over de prijs met de garage (verkoper). De noodzakelijke papierwinkel was niet weinig maar doenbaar en de opvolging van alle stappen kon online worden gevolgd. Kortom, heel tevreden, ik zou het meteen terug doen met Trex. Bedankt !

  Filip Mespreuve
  25/01/2023
 • Heel vriendelijk, stipt en transparant. Top service!!

  Milana Albakova
  25/07/2023

  Een auto kopen in Duitsland heeft heel wat voordelen zeker voor een autoliefhebber. Het aanbod van mooi uitgeruste auto's is veel groter en de prijzen zijn lager. Als je zelf de rompslomp voor de wagen in België te krijgen niet wil of kan doen heb je een vertrouwenspersoon nodig, het gaat tenslotte over veel centjes waar je lang voor hebt moeten sparen. Ik was dan ook even septisch, maar alles verliep correct en op enkele weken kon ik de wagen die ik gekozen had in Pelt ophalen. Mijn twee zonen hebben ook hun wagen via Trex Cars geïmporteerd. Het ging steeds vlot en vragen werden snel en correct beantwoord.

  Johan Truyts
  23/11/2019

  Very competent, quick and frindly service. Can absolutely recommend.

  Lars Holte Nielsen
  24/11/2019
 • Ik wou een wagen importeren uit Duitsland/Nederland en deed hiervoor beroep op de expertise van de dame(s) en heren van Trex Cars. Ik had één énorm responsief contactpersoon, Bart. Bart reageerde snel en duidelijk op al mijn vragen. Ondanks het feit dat het een lange en moeilijke zoektocht was, bleef Bart netjes ondersteunen. In elke woorden: Kennis van zaken, transparant, communicatief, goed bereikbaar, vriendelijk & betrouwbaar. Als het autolandschap er binnen 5 jaar nog zo uit ziet in BE, dan kom ik zéker terug. Bedankt Bart en co!

  Patrizio Lo Forte
  25/05/2023

  Een echte aanrader! Heel goede en vlotte service. Altijd vriendelijk en bereikbaar.

  Koen Van Coster
  25/04/2023

  Uitstekende en snelle service! Je auto importeren met Trex Cars is stressvrij.

  Jesse Maxime
  21/11/2019
 • Ik ben super tevreden over Trex Cars! Ik heb al twee keer gebruik gemaakt van hun service voor auto-import en het verloopt elke keer perfect. Het importproces verloopt soepel en alle papieren en keuringen zijn altijd in orde. Bovendien wordt de auto gewoon bij mijn deur afgeleverd. Ik kan Trex Cars echt aanbevelen voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte auto-importservice.

  koen bogaert
  25/05/2023

  Beste aanrader om een voertuig in te voeren .. goed en snelle service/reactie .. alles duidelijk in de afspraken en snel afgehandeld! Bedankt !!

  Kristof Michielsen
  25/04/2023

  Fantastische service, zeer vriendelijk, zeer professioneel en zeer behulpzaam, kortom niet op aan te merken.

  Paul Gestels
  11/08/2023
 • Zeer tevreden over service van Trex Cars bij invoer van mijn X3 uit Duitsland. Ophalen, invoeren, keuren en afleveren binnen drie dagen. Super geregeld. En zeer vriendelijke behandeling. Bedankt en tot een volgende keer! Peter Kostons

  Peter en Carry Kostons
  25/08/2022

  Top ervaring gehad met Trex-cars. Mensen staan klaar om je te helpen, heel professioneel en kwaliteit contact met de klant, ze houden je perfect op de hoogte van de genomen stappen, terwijl jij wacht! Zeer tevreden.

  Bram Swinnen
  25/10/2022

  Professionele aanpak en service! zeer tevreden van Trex cars !

  Roy Schildermans
  21/11/2019
Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

 • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
 • het bouwjaar *
 • de kilometerstand *
 • motorisatie
 • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
 • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >