Over ons Een persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak, met passie voor auto’s

Trex Cars te Pelt helpt u graag bij het vinden van uw droomwagen. We zijn gespecialiseerd in het importeren van wagens uit Duitsland en andere EU-landen, maar ook voor voertuigen buiten de EU kan u bij ons terecht. Wij hebben meer dan 10 jaar professionele ervaring en daar zijn we trots op. Dagelijks gaan we met ons team op zoek naar auto’s voor onze klanten. Hierdoor hebben wij een beter inschattingsvermogen in welke handelaars en advertenties betrouwbaar zijn en welke niet dan iemand die maar sporadisch naar auto’s zoekt. Ons aanbod is eindeloos. Ook voor nieuwe wagens, zeldzame uitvoeringen of oldtimers kan u beroep doen op onze diensten.

Indien u gebruik maakt van onze fast service kunnen we zelfs al binnen enkele dagen een Duitse wagen gekeurd bij u afleveren. Wij regelen alles goed en snel! Bekijk onze referenties, we hebben reeds heel wat tevreden klanten. We staan voor een uitstekende service met een persoonlijke aanpak, voor en ook na verkoop.

Een moeilijk te importeren voertuig? Voor Trex Cars is dit geen probleem.
Van zoekopdracht tot aflevering aan huis, ombouw tot lichte vracht, validatiekeuring, carcleaning, gesloten/ open transport op vrachtwagen en trailer, consignatie of verkoop. Trex Cars regelt het. Zowel voor auto’s, vrachtwagens, campers, bussen als motoren!

Ga in zee met een betrouwbare partner die voldoende eigen financiële middelen heeft om een zorgeloze service aan te bieden! Wij doen aan risico beperking in de mate van het mogelijke, maar alle risico’s uitsluiten is nooit mogelijk. Ook niet als u in België koopt.

Vind op onze blog uitgebreide & interessante artikels terug over onze werkwijze, auto import, garantie enz

Bart

Maud

Zaakvoerder

Trex Cars, de innovator op gebied van auto import in België

Trex Cars werkt op een professionele, transparante en eerlijke manier. Wij rekenen een faire prijs voor onze diensten, voldoende om als bedrijf te kunnen blijven investeren en groeien, maar geen buitensporige bedragen die niet in verhouding staan tot de dienst die wij leveren.

Zo investeren wij in 2020 in een volledig nieuwe showroom op een vlot bereikbare zichtlocatie met 400m opslagruimte en 95m kantoor. Zodat uw auto veilig en gepoetst binnen kan staan in afwachting tot afhaling / aflevering. Daarnaast investeren we ook nog in een digitale portal, zodat het volledige import proces eenvoudig  door u te volgen is, geen tientallen e-mails meer verstuurd moeten worden met documenten, status updates en andere vragen. U kan ten alle tijden zien hoe ver het staat en wat er nog moet gebeuren.

Eerder investeerden wij al in een moderne en gebruiksvriendelijke website met informatieve bedrijfsfilm, zoekopdracht functie en prijzen calculator. U betaalt bij ons soms dus iets meer, maar u krijgt ook meer!

Op gebied van online auto import neemt Trex Cars steeds een leidende rol als DE innovator in ons land! Tevens zijn wij nog altijd de best beoordeelde auto import specialist in België, gebaseerd op aantal positieve beoordelingen op diverse platforms bv. facebook, google

Klanttevredenheid is uiterst belangrijk voor ons, na iedere fout die we maken proberen we ons proces te versterken zodat die niet nog eens voorkomt. Hierdoor hebben we inmiddels sterke en stabiele processen waar u als klant van mee profiteert zodat alles vlot verloopt!

Trex Cars is steeds goed bereikbaar, ook in de avonduren en het weekend helpen wij onze klanten met dringende zaken graag verder. Wij staan voor een snelle en duidelijke communicatie en een uitstekende service zowel voor als na verkoop. Waaronder begeleiding bij de BTW teruggave, klachtenafwikkeling richting de (Duitse) verkoper indien u niet tevreden bent, ondersteuning met garantie etc

Wij zijn de meest vooruitstrevende auto importeur in België en hebben het importeren op de (online) kaart gezet! Wij hanteren het one-stop-shop principe, wat inhoudt dat u bij 1 partij, Trex Cars, voor alles terecht kan. Kunnen wij het zelf niet? Dan regelen we het voor u!

Omdat alles tegenwoordig digitaal verloopt, hoeft u enkel nog uw droomwagen te selecteren. De rest regelen wij voor u!


Trex Cars is een auto import specialist, geen specialist in het technisch nakijken van voertuigen (dat kan bv. met een DEKRA/ TUV keuring). En ook geen specialist in het nakijken van de financiele gezondheid van de verkopers (bv Graydon).

Wie is Trex Cars?

De drijvende kracht achter Trex Cars is Maud Broekx. Hij kan bouwen op zijn jarenlange ervaring zowel binnen als buiten de autosector. Met Trex Cars wil hij zich vooral focussen op het importeren van voertuigen op bestelling, maar er is ook eigen stock aanwezig.

Maud was in België één van de eerste importeurs via internet, een pionier. Hij draagt innovatie hoog in het vaandel en geeft elke dag het beste van zichzelf om Trex Cars naar een hoger niveau te tillen. Dankzij zijn expertise kunnen alle klanten rekenen op een uitstekende service en kwaliteit.

Heeft u vragen of opmerkingen? Contacteer ons >