Trex cars B2B uw partner in zakelijke auto import

Wij helpen u graag met de import van bedrijfswagens (incl. renting/ leasing)

Zo importeerden wij reeds voor verschillende Belgische bedrijven meerdere auto’s gelijktijdig. Waardoor zowel de prijzen van de wagens als van onze service aan een voordelig tarief aangeboden konden worden.

Ondersteunt uw eigen bank geen leasing/ renting voor een voertuig aangekocht in het buitenland? Trex Cars B2B helpt u graag verder! In onze blog vindt u alle informatie terug over hoe wij er voor kunnen zorgen dat uw geimporteerd voertuig probleemloos geleased kan worden via uw eigen bank.

Ook controleren wij voor u of het wel zeker om een BTW-wagen gaat en helpen we, indien gewenst, met de teruggave van de BTW-waarborg uit Duitsland.

Algemene regel is: hoe duurder/ exclusiever de wagen, hoe groter het prijsverschil met België. Overigens kan u ook fleet-korting bekomen in Duitsland als u vaste klant wordt bij de garage.


Wees bewust van de steeds veranderende fiscale spelregels in België

Let op de CO2-waarde bij de aankoop van een nieuwe- en/of tweedehandswagen. Indien gewenst controleren wij op voorhand de exacte CO2-waarde van het door u gekozen voertuig, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Deze kan namelijk voor eenzelfde type auto toch verschillen naargelang de uitvoering.

In dit artikel vindt u een lijst terug met de voertuigen die momenteel fiscaal het meest interessant zijn in Vlaanderen.

Voor optimaal fiscaal advies adviseren we u om bij uw boekhouder ten rade te gaan. Wij kunnen wel helpen bij de uitvoering daarvan. De fiscale regels zijn ooit ingewikkeld, maar het controleren van het papierwerk van de wagen, is dat voor een leek ook!

Wees de concurrentie voor en vernieuw tijdig uw vloot, zo houdt u de TCO van uw wagenpark zo laag mogelijk.

Ombouw tot lichte vracht van uw bedrijfswagen

Een mooie Mercedes-Benz C63 AMG Kombi of Audi RS6 Avant gezien in Duitsland? Maar geen zin om de torenhoge BIV en jaarlijkse tax te betalen? Wij zoeken uit of ombouw tot lichte vracht mogelijk is voor het voertuig wat u graag geimporteerd zou hebben naar België en regelen het gehele proces voor u.
Trex Cars verkoopt uw auto

Wij importeren uw bedrijfswagen

Contacteer ons voor een zoekopdracht of bereken de prijs van onze service indien u zelf een (bedrijfs)wagen gevonden hebt in het buitenland. Met 10 jaar ervaring beschikken wij over een groot netwerk, de juiste know how, vlotte manier van werken & communiceren.

Laat je niet gek maken door gegoochel met bedragen van auto’s die zogenaamd altijd (tien)duizenden euro’s goedkoper zouden zijn in het buitenland. Auto import levert zeker niet altijd een prijsvoordeel op. Maar in veel gevallen wel en ons team zoekt dat graag voor u uit!

Zoekopdracht > Calculator >