Douaneformaliteiten + pre-registratie

Bespaar niet op een goed import advies

Sinds mei 2019 verloopt het aanvragen van douane document E705 enkel nog digitaal, meer hierover op onze blog. Het voordeel is dat het veel sneller gaat en niemand nog fysiek langs de douane moet! Enkel een elektronische machtiging verlenen aan ons en wij helpen u graag verder!

Wij vullen dan alles voor u in, zodat de E705 snel goedgekeurd wordt en er geen problemen ontstaan met onjuiste documenten of de BTW. Waarom dan nog via een import specialist werken als alles digitaal is kan u denken, importeren is toch zo moeilijk niet?

Dat klopt ook, tenminste als u weet waar u mee bezig bent. Toch krijgen wij gemiddeld 2x per week!! vragen van mensen die zelf een auto gekocht hebben in het buitenland en deze niet ingevoerd en/of gekeurd krijgen in België. Zelfs officiële merk garages of klanten van andere import ‘specialisten‘ hebben ons zo al gecontacteerd om hun dossier wat vast zat op te lossen. Tot op heden zijn we hier ook steeds in geslaagd!

Achteraf dingen oplossen is ooit heel moeilijk en zal altijd met hogere kosten gepaard gaan. Daarom vragen wij u om, zeker bij twijfel, ons altijd op voorhand te contacteren zodat we kunnen nakijken of alles klopt. Er zijn wel degelijk risico’s aan importeren verbonden, ook al lijkt alles op het eerste zicht normaal.

Wij hebben ons leergeld al betaald, waardoor we voor u de risico’s veel beperkter kunnen houden dan wanneer u het zelf doet. Maak hier dan ook gebruik van

Vanaf mei 2019 is het mogelijk om ingevoerde voertuigen te pre-registreren. Voorheen konden ingevoerde voertuigen niet online ingeschreven worden, vanaf nu zou dit wel moeten gaan als het voertuig gepreregistreerd is. Wij bieden deze dienst standaard aan in onze service, kort samengevat betekent dit dat u niet meer langs de DIV hoeft voor uw nummerplaat aan te vragen / inschrijving te regelen (als de pre-registratie werkt, want de tool is zeer instabiel/ foutgevoelig). Een auto importeren wordt daardoor net zo gemakkelijk als eentje kopen in België!

Let dus goed op voor je zelf een auto aankoopt in het buitenland of samenwerkt met import specialisten die onvoldoende expertise hebben: goedkoop wordt dan duurkoop! 

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >