auto's te koop trex cars neerpelt

Te koop

Voor ons actuele aanbod verwijzen wij u graag door naar onze autoscout24 pagina. Het overzicht kan u hieronder raadplegen, alle auto’s uit onze eigen stock worden verkocht met minimum 12 maanden garantie, keuring voor verkoop en carpass.

 

Ook is er steeds verlenging van deze garantie mogelijk tot 36 maanden, dit vanaf 350 EUR incl. BTW per jaar. De Real Garant garantievoorwaarden zijn dan steeds van toepassing, informeer hiervoor indien u hier gebruik van wenst te maken.

 

Aangezien wij in de eerste plaats gespecialiseerd zijn in import van wagens zal ons aanbod eerder beperkt zijn of auto’s bevatten die we in opdracht van de klant verkopen (consignatie).

 

Wij staan wel steeds voor kwaliteit en een uitstekende service zowel voor als na verkoop! Wij nemen dan ook altijd onze verantwoordelijkheid in geval van garantie en handelen steeds alles af conform de gemaakte afspraken en wettelijke voorwaarden. Het meest ergelijke bij een auto verkoop is om teleurgesteld te zijn over de staat van de wagen bij aankomst, daarom proberen wij de auto’s steeds zo eerlijk mogelijk te beschrijven!


Voertuigen van de verkoper Trex Cars kunnen ook op AutoScout24 gevonden worden.

Wat doen met uw huidige wagen?

Er zijn verschillende manieren om uw huidige auto te verkopen, wij zullen ze even toelichten met alle voor- en nadelen opgesomt. Denk er ook altijd aan dat de prijzen die op internet sites ziet vraagprijzen zijn, vaak ga je dus minder voor je wagen krijgen dan je oorspronkelijk gedacht had. Zeker als het snel moet gaan!

Overname/ inruil door de garage

De voordelen van overnames/ inruil zijn:

  • Snelle verkoop
  • Gemakkelijk
  • Geen (vervelende) kopers aan de deur
  • Onmiddelijk geld vrij voor uw volgende auto
  • Zeker voor oudere/ export wagens is dit de beste oplossing aangezien je daar ook particulier niet meer veel voor krijgt

Het grootste nadeel zal zijn dat je er waarschijnlijk minder voor krijgt dan dat je gedacht of gehoopt had. Een handelaar wil er immers ook aan verdienen en kent de prijzen beter dan particuliere kopers. Voor overnames kan u ook bij ons terecht, maar meestal zullen wij ons netwerk aanspreken en het hoogste bod aan u voorstellen.

Consignatie verkoop

Ook hiervoor kan u bij ons terecht. Dit betekent dat wij de verkoop van uw auto regelen zonder dat u daar zelf iets voor moet doen. Afhankelijk van uw voorkeur kan u nog met de wagen blijven rijden of kan u deze bij ons stallen zodat wij potentiële kopers kunnen ontvangen.

Hoe werkt het?

Wij verzorgen dan de volledige verkoop van uw wagen: grondige poetsbeurt, online advertenties op oa. autoscout, 2de hands, social media ( +8000  fb / insta volgers), onderhandelen de beste prijs voor u, ontvangen potentiële kopers indien de auto ook bij ons gestalt wordt, gaan naar de keuring voor verkoop

Geen van die zaken hoeft u nog te regelen als u kiest voor een verkoop via consignatie.

Hiervoor rekenen we 3% commissie op de verkoopprijs, met een minimum van 450 EUR & max van 1000 EUR ex. BTW

Bovendien kunnen wij tegen meerprijs voor de eindklant nog 12 tot 36 maanden Real Garant garantie aanbieden op uw wagen. Wat de verkoopbaarheid aanzienlijk zal vergroten!

Dit werkt volgens het ‘NO CURE, NO PAY’ systeem. Als de wagen niet verkocht is heeft u dus ook geen kosten! Wel vragen wij om de auto minstens 3 maanden te koop mogen te zetten, aangezien dat een realistische termijn is om de meeste wagens verkocht te krijgen. Bij speciale wagens kan het wat langer duren, deze termijn leggen we op voorhand vast. Haalt u de wagen toch eerder weg dan de afgesproken termijn, dan rekenen we 150 EUR ex. BTW voor de gemaakte kosten. Ook wordt de vraagprijs in overleg bepaald, maar die moet natuurlijk wel realistisch zijn.

De voordelen zijn dat u waarschijnlijk meer gaat krijgen voor uw wagen dan bij inruil/ overname door een handelaar en dat u zelf niets hoeft te doen. Ook wordt uw wagen aan een realistische prijs geprijsd/ verkocht, zo voorkomt u dat u uw wagen te goedkoop verkoopt aan een opkoper!

De nadelen zijn dat het iets langer zal duren eer de wagen verkocht is en dat u hiervoor een commissie van 3% zal moeten betalen.

Particuliere verkoop

Deze optie zal altijd het voordeligste zijn voor u en uw portemonnee. Als u de tijd en de plaats heeft dan raden wij altijd aan om eerst de wagen particulier proberen te verkopen. Als u de marktprijzen een beetje kent zal u zo steeds het meeste voor uw wagen krijgen.

Kent u ze niet dan is het toch aan te raden om via consignatieverkoop te werken om te voorkomen dat u uw wagen te goedkoop verkoopt aan een opkoper of te duur prijst waardoor er niemand interesse toont en de wagen in waarde blijft dalen waardoor u deze alsnog voor een lager bedrag zal moeten verkopen dan oorspronkelijk gedacht.

Overname - Prijsbepaling

Wat hebben wij nodig?
  • Duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • Bouwjaar, km stand, motorisatie (wij nemen enkel premium merken over, jonger dan 4j en minder dan 80 000 km)
  • De belangrijkste opties (Automaat, Navi, Leder, Xenon, open dak,..)
  • Onderhoudshistorie
  • Graag per email aan ons bezorgen voor een vrijblijvend prijsvoorstel
Email ons