Autoverkoopsite voor import uit Duitsland

Weet u niet goed welke autoverkoopsite u moet raadplegen voor de import van een auto uit Duitsland? Dan helpt Trex Cars uit Pelt, in de provincie Limburg, u graag verder! Wij weten als geen ander welke autozoekmachines u het best gebruikt en wij vergemakkelijken het zoeken naar een auto uit Duitsland. Een auto zoeken in Duitsland via autozoekmachines brengt diverse voordelen met zich mee. Het belangrijkste voordeel is dat auto’s in Duitsland doorgaans veel goedkoper zijn dan in België. Maar er is meer voordeel: u heeft door het enorm grote aanbod veel meer kans om uw droomauto te vinden. Daar komt nog bij dat auto’s uit Duitsland vaak erg goed onderhouden zijn, zeker als u deze gaat zoeken bij een erkende garage of dealer. De import van een auto via een autoverkoopsite uit Duitsland is dus een goed idee, maar waar begint u moet zoeken? Welke autoverkoopsite voor import uit Duitsland raadpleegt u? Wij helpen u op weg.

Laat ons uw droomwagen zoeken >
Trex Cars strengths
  • +10 jaar ervaring, veel kennis in huis
  • Hoge klanttevredenheid (+300 5* reviews op diverse platforms)
  • Alles digitaal geregeld, import proces stap voor stap te volgen in onze portal
  • Volledige aankoopbegeleiding met eerlijk advies
  • Controle voertuigdocumenten vooraf
  • Groot netwerk, betrouwbaar & transparant
  • Snelle service (keuring en douane +/- 48u)
  • Verzekerd transport & auto’s beveiligd opgeslagen in onze showroom

Bij welke autoverkoopsite begint uw zoektocht voor de import van uw droomauto uit Duitsland?

Het zoeken naar een auto voor import begint vaak bij de grootste autoverkoopsite van Duitsland, namelijk mobile.de. Hier treft u een zeer uitgebreid aanbod aan verschillende wag’ens. Tevens kunt u op andere autozoekmachines, zoals AutoScout24, rustig zoeken naar de auto van uw dromen die klaarstaat voor import uit Duitsland. Wilt u enkel zoeken naar een auto uit bijvoorbeeld Duitsland? Dan kunt u op de site het land selecteren. Een autoverkoopsite voor import uit Duitsland kan natuurlijk ook alleen op een bepaald merk gericht zijn. Populaire Duitse merken om te importeren zijn bijvoorbeeld BMW en Mercedes. Tweedehands auto’s van Mercedes vindt u op mercedes-benz.de/used-cars.

BMW 740e (50g CO2) BTW wagen

45.900,- EUR

Mini Cooper Countryman SD (143pk)

16.700,- EUR

Porsche Cayman Techart 2.0 PDK NIEUWE WAGEN (BTW wagen)

84.500,-EUR

Wij helpen u graag bij alle stappen van een auto importeren uit Duitsland

Spreekt u slecht Duits en vindt u het daarom lastig om een auto te zoeken op een autoverkoopsite uit Duitsland? Of vindt u het zoeken gewoonweg te tijdrovend? Wij helpen u er graag mee. Als best beoordeelde importeur zetten wij graag onze kennis en ervaring voor u in. Heeft u via autozoekmachines de auto van uw dromen inmiddels gevonden in Duitsland? Ook dan helpen wij u graag verder. Bijvoorbeeld met het importeren van de auto, het transport, de douane-aanvraag, een eventuele keuring en nog veel meer!

Bekijk ook eens: Verkoop mijn auto | Consignatie verkoop auto

Auto import uit Duitsland

We gaan voor u aan de slag! >
Trex Cars verkoopt uw auto

Doe beroep op onze expertise

Wilt u via autozoekmachines een auto kopen of importeren vanuit Duitsland? Of heeft u enkele specifieke vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur een e-mail naar info@trexcars.be, bel naar +32 491 88 79 18 of vul het contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Zoekopdracht doorgeven > Bereken de tarieven >