Leasing / Renting Voor import auto’s

Leasing / RENTING, KAN HET OOK VOOR EEN INGEVOERD VOERTUIG?

De meeste banken ondersteunen geen leasing / renting voor buitenlandse voertuigen. Om onze zakelijke klanten tevreden te stellen hebben wij daarom de Trex Cars aankoopservice  bedacht.


WAT HOUDT DIT JUIST IN?

Wij kopen de auto in het buitenland (meestal Duitsland) aan voor u en regelen zoals we altijd doen het transport, de douane, pre registratie en technische keuring van het voertuig. Ook schieten wij de BTW voor (die steeds als waarborg gevraagd wordt door Duitse garages).

Hier rekenen we een vast bedrag voor afhankelijk van de voertuigwaarde met een minimum van 1000 EUR ex. BTW bovenop de netto aankoopprijs van de wagen + 21% Belgische BTW.

Wij maken vervolgens een offerte voor u op, deze kan u aan de bank bezorgen en die bepalen vervolgens uw leasing / renting tarief. De bank koopt na akkoord de inmiddels Belgisch gemaakte auto van ons over. Zo hebt u toch de voordelen als ruim aanbod, scherpe prijzen en veel opties, die vaak op de Belgische markt beperkt zijn. En dat in combinatie met een leasing of renting formule. Ideaal voor de zakelijke rijder of uitbreiding van uw vloot.


HOE ZIT HET DAN MET DE GARANTIE OP MIJN VOERTUIG?

Fabrieksgarantie zal altijd behouden blijven, heeft de auto geen fabrieksgarantie meer dan kunnen wij, mits de onderhoudsgeschiedenis volledig is, steeds een bijkomende garantie aanbieden tegen meerprijs. Zo kan u steeds met een gerust hart wegrijden met uw nieuw geïmporteerd en geleased voertuig.

Zelf bieden wij geen financieringen of leasing / renting formules aan, dat verloopt steeds via de bank van uw keuze.

Bij vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >