Waarom voor ons kiezen?

 
Omdat wij op een professioneletransparante en eerlijke manier werken. Wij rekenen een faire prijs voor onze diensten, voldoende om als bedrijf te kunnen blijven investeren en groeien, maar geen belachelijke bedragen die niet in verhouding staan tot de dienst die wij leveren.
 
Klanttevredenheid is voor ons uiterst belangrijk en na iedere fout die we maken proberen we ons proces te versterken zodat die niet nog eens voorkomt. Hierdoor hebben we inmiddels sterke en stabiele processen waar u als klant van mee profiteert zodat alles vlot en zonder verrassingen verloopt!
 
Goede bereikbaarheid, ook in de avonduren en het weekend helpen wij onze klanten verder. Wij staan voor een snelle en duidelijke communicatieen een uitstekende service zowel voor als na verkoop. Waaronder begeleiding bij de BTW teruggaveklachtenafwikkeling richting de (Duitse) verkoper indien u niet tevreden bent, ondersteuning met garantie etc
 
Wij zijn de meest vooruitstrevende auto importeur in België en hebben het importeren op de (online) kaart gezet! Wij hanteren het one-stop-shop principe, wat inhoudt dat u bij 1 partij (ons) voor alles terecht kan. Kunnen wij het zelf niet? Dan regelen we het voor u!
 
Omdat alles tegenwoordig digitaal voor u geregeld kan worden, als u via ons werkt kan van zoekopdracht tot en met aflevering aan huis alles geregeld worden zonder nog naar de douane / DIV etc te gaan. Zo eenvoudig is het!

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio... )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >