Voertuigcontrole (optioneel)

Minder zorgen? Kies dan voor de optionele technische controle van DEKRA of TUV

Ongeveer 80% van onze klanten koopt de auto ongezien & in 95% van de gevallen gaat dit ook goed, maar wat als u net bij die 5% zit en uw wagen toch niet helemaal is zoals verwacht? Dan had u waarschijnlijk gewenst dat u toch eerst naar het voertuig was gaan kijken of dit had laten doen door een expert! Het is niet altijd evident om zelf te kunnen gaan kijken om diverse redenen: tijdgebrek, geen technische kennis, te ver weg…

Daarvoor hebben DEKRA en TUV (Duitse keuringsinstanties) een handig systeem ontworpen. Tegen betaling maken zij een volledig en uitgebreid rapport op van het te controleren voertuig. Zowel technisch als optisch kijken zij de auto na in de mate van het mogelijke en wordt iedere afwijking nauwkeurig beschreven, gefotografeerd & samengevat in een rapport. Zo krijgt u een beter beeld van wat u koopt en beperkt dat onaangename verrassingen bij aankomst van het voertuig in België.

Verborgen gebreken zijn hier niet mee uit te sluiten, dus 100% garantie heb je nooit, maar dat is in eigen land niet anders.

Veel verkopers hebben deze rapporten standaard al bij hun wagens, anderen niet. Als ze dit reeds hebben dan kunnen we dit gratis voor u opvragen en naar u doorsturen. Zo niet, dan zal de verkoper er waarschijnlijk 150 tot 300 EUR (incl. BTW) voor vragen afhankelijk van het gewenste rapport. Dat is doorgaans nog steeds goedkoper dan zelf te gaan kijken en een kleine kost om uw zorgen weg te nemen!

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >