Contact met de verkoper & prijsonderhandeling

Kortingen worden volledig in uw voordeel onderhandeld

Na het vinden van de gewenste auto dient er natuurlijk contact opgenomen te worden met de (Duitse) verkoper. Ook dit is onderdeel van onze service. Veel garages reageren jammer genoeg slecht op e-mails en het gaat ook minder vlot als u de taal niet spreekt, daarom mailen wij en volgen we telefonisch verder op. Indien mogelijk doen we dit in de taal van de verkoper (Duits, Engels, Frans & Nederlands).

Zo kunnen we u vaak dezelfde dag nog van antwoord voorzien! Hierbij zullen wij steeds navraag doen over de huidige staat van het voertuig of de auto ongeval vrij is, de onderhoudsgeschiedenis compleet is, welke garantievoorwaarden van toepassing zijn en onderhandelen we de beste prijs voor u! Alle kortingen zijn steeds in uw voordeel, u koop immers rechtstreeks van de verkoper. Als technisch inkoper voor een beursgenoteerd bedrijf heeft zaakvoerder Maud Broekx ruim 10 jaar ervaring in onderhandelen.

In Duitsland worden er doorgaans geen grote kortingen gegeven, hou daar op voorhand al rekening mee! Bij een handelaar zal dit gemiddeld tussen de 200 en 1000 EUR zijn, meer is eerder uitzonderlijk. Bij een particulier kan het wel meer zijn, maar zal het risico ook groter zijn. 

Wij zijn afhankelijk van de eerlijkheid van de verkoper, om de risico’s te beperken raden we aan om bij merk dealers te kopen of handelaren met veel positieve beoordelingen op diverse sites. Wij zijn namelijk import specialist, voor het technisch nakijken van voertuigen bestaan instanties die daar beter voor geschikt zijn (DEKRA/ TUV).

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >