Deal sluiten + betaling voertuig

Wij onderhandelen de beste prijs voor u

Wanneer alles besproken is, de garantie voorwaarden duidelijk zijn en de beste prijs onderhandeld is. Dan vragen wij de koopovereenkomst voor u op, ook hier letten wij er op dat alles wat besproken is in deze overeenkomst staat en of dit overeenkomt met het papierwerk van het voertuig en de gegevens van de verkoper.

Vervolgens kan u de betaling per overschrijving in orde maken richting de (Duitse) verkoper en geeft u ons een seintje. Eens het geld is aangekomen (via spoedoverschrijving dezelfde dag, via normale overschrijving 1.5 tot 2 werkdagen) kunnen wij een afspraak inplannen met de verkoper voor de wagen op te halen!

Indien er geen gebruik gemaakt wordt van onze aankoopservice dan kopen wij de wagens niet zelf aan. U koopt dan steeds rechtstreeks van de (Duitse) verkoper. Zo behoudt u de garantie die gegeven wordt door de garage en in België ook geldig is.

Indien u om bepaalde redenen de auto niet kan of wil aankopen in het buitenland (bv. leasing/ renting) kunnen wij tegen een op voorhand bepaald & vast bedrag de auto voor u aankopen. Waarop we deze ingevoerd en gekeurd ‘als Belgische wagen’ aan u / de bank doorverkopen. (vanaf +- 1000 EUR ex. BTW + prijs garantieverzekering, indien nodig).

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >