Auto's invoeren/ importeren uit Duitsland of EU | Trex Cars

Welkom bij Trex Cars -Import Specialists Bvba

Hoge klanttevredenheid
(5* rating Facebook)

Volledige aankoopbegeleiding<

Betrouwbaar

Snel

Verzekerd transport

Dagelijks import uit DE/ EU

Read More

Vlot & zorgeloos

Zelf geen tijd of zin om te zoeken naar een wagen?

Indien gewenst doen wij dit, leggen we het contact met de garage en regelen wij alles voor u!

Wij zijn steeds bereikbaar via telefoon, what’s app en email info@trexcars.be Verder proberen wij u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Moesten we toch niet meteen reageren op uw aanvraag, contacteer ons dan zeker nog eens. Waarschijnlijk is het bericht dan door drukte over het hoofd gezien, ons doel is namelijk iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen!

 

Contact

Garantie

 

 

 

Als u een auto kiest die bij een officiële dealer staat is de garantie meestal overdraagbaar naar België en kan u gewoon bij uw lokale dealer terecht.

Zo niet dan kunnen wij altijd een Real Garant garantie aanbieden tegen meerprijs, vraag achter de voorwaarden!

Read More

Geïmporteerde voertuigen

 

 

 

 

 

Trex Cars- Importing Dreams

View Cars
Geimporteerde auto's

Voertuigen

Geïmporteerde auto’s/ tevreden klanten

Garantie en verzekerd transport

Garantie

& Verzekerd transport

Import/ invoer service voor auto's

Auto Import Service

Voertuig importeren?

contact

Contact Us

info@trexcars.be

Blog over invoeren / importeren van auto's uit Duitsland / EU

Blog over importeren/ gebruikers reviews van auto's

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven   Goed nieuws voor liefhebbers van exclusieve of goedkopere wagens uit het buitenland. Sinds 4 september kunnen zij immers gewoon een afspraak maken bij de verschillende DIV-antennes om hun voertuig te laten inschrijven.   We...

read more

Populairste auto zoeksites per land

Omdat we steeds meer aanvragen krijgen om ook wagens uit andere EU landen te importeren dan onze buurlanden, hieronder even een overzicht van de populairste zoeksites per land. Vergeet niet dat het voor NIEUWE wagens ook interessant kan zijn om offertes op te vragen...

read more

Hoe zoeken wij naar uw droomwagen?

Graag maken wij het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk, daarom zullen wij vanaf nu regelmatig advies geven vanuit onze ervaring met het zoeken naar en importeren van auto's uit het buitenland. Voor ons blijft https://www.autoscout24.be/nl/ onze favoriete...

read more

Over Ons

Auto invoeren uit Duitsland Mercedes

Trex Cars- Import Specialists

Trex Cars te Neerpelt is een op service gericht bedrijf dat in de eerste plaats gespecialiseerd is in het importeren / invoeren van wagens uit Duitsland en andere EU-landen. Wij importeren dagelijks voertuigen uit deze landen en zouden ook graag helpen met de zoektocht naar uw droomwagen!

 

Door onze ligging zijn we op minder dan 2 uur rijden verwijderd van onder andere: Düsseldorf, Essen, Dortmund, Keulen en vele andere steden waar interessante voertuigen aangeboden worden die vaak net iets completer uitgerust en goedkoper zijn dan in België. Maar ook verder weg in Duitsland of eventueel importeren uit andere EU landen, is voor ons geen probleem.

 

Als alles mee zit en de wagen niet te ver weg staat, kunnen we binnen enkele dagen de Duitse auto ingevoerd en gekeurd bij u afleveren indien er gebruik gemaakt wordt van onze fast-service.

 

Ook voor nieuwe wagens kan het interessant zijn om in de Duitse grensstreek een offerte op te vragen! Zo hebben wij reeds offertes ontvangen die 10% onder de Belgische nieuwprijs zaten.

auto invoeren Audi

De klant staat bij ons centraal

Wie zijn onze klanten?

 

Wij hebben reeds wagens geïmporteerd voor een heel divers publiek: Officiële merkdealers in België, beursgenoteerde bedrijven, autoverzamelaars/ echte liefhebbers, maar vooral zelfstandigen en particulieren die graag alles zorgeloos, goed en snel geregeld willen hebben.

 

Wij geloven niet in het hebben van grote voorraden, maar wel in een goede service met persoonlijke aanpak waardoor u uw droomwagen net zo snel hebt als wanneer u deze in België bij een garage zou kopen en dit vaak aan dezelfde voorwaarden. Onze showroom is het internet en onze keuze is dus ook ongelimiteerd!

 

Waarom meer betalen in België om minder te krijgen?
Vooral voor nieuwere wagens, zeldzame uitvoeringen of oldtimers is het interessant om in Duitsland of andere buurlanden te kijken. De auto’s zijn dikwijls beter uitgerust en voordeliger geprijsd, ook zit er vaak gewoon garantie op die in België geldig is.

 

Denk er ook aan dat in Nederland normaal BPM (belasting) in de verkoopprijs verrekend zit en autohandelaren deze kunnen terugvorderen bij verkoop naar het buitenland, zo gaan er vaak nog enkele duizenden EURO’s van de prijs af zonder zelfs over de prijs onderhandeld te hebben. Dus ook daar loont het om te kijken!

 

auto importeren Porsche

Wij leggen het contact

Indien gewenst helpen wij mee zoeken naar de wagen, leggen wij het contact met de garage, voeren de onderhandeling en stellen we de juiste vragen in verband met de staat van het voertuig. Door onze ervaring voorkomt u eventuele problemen bij de douane en/ of technische keuring!

 

Zelf kopen wij geen auto’s aan, u koopt dus rechtstreeks van de buitenlandse verkoper met behoud van garantie indien deze van toepassing is. Bij officiële dealers is de garantie vaak overdraagbaar naar België en kan u dus gewoon bij uw lokale dealer terecht indien er zich een probleem voordoet.

 

Ook voor het verkopen van uw auto kan u bij ons terecht.
(consignatie)

 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of eventuele verbeterpunten voor ons?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Groeten, het Trex Cars team!
Import specialists: “Premium cars, fair prices & excellent service” – Importing Dreams

www.trexcars.be

 

✓ruim aanbod
✓snel
✓betrouwbaar
✓garantie
✓verzekerd transport
✓5 rating fb