Welkom bij Trex Cars -Import Specialists Bvba

Bekendste & meeste import-specialisme in België!
Hoge klanttevredenheid
(5* rating Facebook)

Zoekopdracht

                                                                                    Volledige aankoopbegeleiding<

Betrouwbaar

Snel (douane + keuring in 48h)

Verzekerd transport

Dagelijks import uit DE/ EU

Referenties

FAQ & Tips

 

Read More

Wij helpen graag in de zoektocht naar uw droomwagen! Wij zoeken dagelijks naar auto’s en hebben daardoor een beter inzicht om het kaf van het koren te scheiden en dus gericht op zoek te gaan naar een goede auto bij een betrouwbare verkoper.

Vul HIER de zoekopdracht in en ontvang van ons gratis en vrijblijvend enkele voorstellen

Voor wie niet van lezen houdt, een visuele voorstelling van onze mogelijkheden!
Wij streven er naar om: het bekendste import bedrijf in Belgie te blijven, het meeste import-specialisme in huis te hebben, het meest complete te zijn op gebied van mogelijkheden

Check HIER onze referenties!

 

Vlot & zorgeloos

Zelf geen tijd of zin om te zoeken naar een wagen?
Indien gewenst doen wij dit, leggen we het contact met de garage en regelen wij alles voor u!

Wij zijn steeds bereikbaar via telefoon, what’s app en email info@trexcars.be

Reageren we niet binnen de 24h op uw aanvraag, contacteer ons dan zeker nog eens. Waarschijnlijk is het bericht door drukte over het hoofd gezien, ons doel is namelijk iedere klant zo goed mogelijk verder te helpen!

Lees onze FAQ voor een antwoord op de meest gestelde vragen!

Contact

Professionele Carcleaning

U heeft net een nieuwe of 2de handswagen gekocht, maar wenst toch net dat tikkeltje meer? Wij zorgen dat via onze professionele carcleaning uw wagen er weer uitziet als nieuw en beter beschermd is tegen vuil door middel van bv een coating.

Check hier ons aanbod en tarieven

Consignatie verkoop & eigen stock

Geen succes met de verkoop van uw wagen? Wij helpen graag! Informeer over onze voorwaarden ivm consignatieverkoop en raadpleeg ook onze eigen stock.

Reeds verschillende tevreden klanten gingen u voor, dus aarzel niet om ons te contacteren!

Garantie

Als u een auto kiest die bij een officiële dealer staat is de garantie meestal overdraagbaar naar België en kan u gewoon bij uw lokale dealer terecht.

Zo niet dan kunnen wij altijd een Real Garant garantie aanbieden tegen meerprijs, vraag achter de voorwaarden!

 

Read More

Geïmporteerde voertuigen

Trex Cars- Importing Dreams

View Cars
Reviews

Reviews

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Geimporteerde auto's

Voertuigen

Geïmporteerde auto’s/ tevreden klanten

Garantie en verzekerd transport

Garantie

& Verzekerd transport

Import/ invoer service voor auto's

Auto Import Service

Voertuig importeren?

gratis offerte

Gratis offerte!

Gratis Offerte!

Blog over invoeren / importeren van auto's uit Duitsland / EU

Blog over importeren/ gebruikers reviews van auto's

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven   Goed nieuws voor liefhebbers van exclusieve of goedkopere wagens uit het buitenland. Sinds 4 september kunnen zij immers gewoon een afspraak maken bij de verschillende DIV-antennes om hun voertuig te laten inschrijven.   We...

read more

Populairste auto zoeksites per land

Omdat we steeds meer aanvragen krijgen om ook wagens uit andere EU landen te importeren dan onze buurlanden, hieronder even een overzicht van de populairste zoeksites per land. Vergeet niet dat het voor NIEUWE wagens ook interessant kan zijn om offertes op te vragen...

read more

Hoe zoeken wij naar uw droomwagen?

Graag maken wij het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk, daarom zullen wij vanaf nu regelmatig advies geven vanuit onze ervaring met het zoeken naar en importeren van auto's uit het buitenland. Voor ons blijft https://www.autoscout24.be/nl/ onze favoriete...

read more

Over Ons

Auto invoeren uit Duitsland Mercedes

Trex Cars- Import Specialists

Trex Cars te Neerpelt is een op service gericht bedrijf dat in de eerste plaats gespecialiseerd is in het importeren / invoeren van wagens uit Duitsland en andere EU-landen. Wij importeren dagelijks voertuigen uit deze landen en zouden ook graag helpen met de zoektocht naar uw droomwagen! Maar ook voor voertuigen te importeren die niet afkomstig zijn uit de EU kan u bij ons terecht, wij proberen dan ook de meest complete importeur van België te zijn, bekijk onze referenties om te zien wat wij reeds verwezenlijkt hebben.

 

Door onze ligging zijn we op minder dan 2 uur rijden verwijderd van onder andere: Düsseldorf, Essen, Dortmund, Keulen en vele andere steden waar interessante voertuigen aangeboden worden die vaak net iets completer uitgerust en goedkoper zijn dan in België. Maar ook verder weg in Duitsland of eventueel importeren uit andere EU landen, is voor ons geen probleem.

 

Als alles mee zit en de wagen niet te ver weg staat, kunnen we binnen enkele dagen de Duitse auto ingevoerd en gekeurd bij u afleveren indien er gebruik gemaakt wordt van onze fast-service.

 

Ook voor nieuwe wagens kan het interessant zijn om in de Duitse grensstreek een offerte op te vragen! Zo hebben wij reeds offertes ontvangen die 10% onder de Belgische nieuwprijs zaten.

auto invoeren Audi

De klant staat bij ons centraal

Wie zijn onze klanten?

 

Wij hebben reeds wagens geïmporteerd voor een heel divers publiek: Officiële merkdealers in België, beursgenoteerde bedrijven, autoverzamelaars/ echte liefhebbers, maar vooral zelfstandigen en particulieren die graag alles zorgeloos, goed en snel geregeld willen hebben.

 

Wij geloven niet in het hebben van grote voorraden, maar wel in een goede service met persoonlijke aanpak waardoor u uw droomwagen net zo snel hebt als wanneer u deze in België bij een garage zou kopen en dit vaak aan dezelfde voorwaarden. Onze showroom is het internet en onze keuze is dus ook ongelimiteerd!

 

Waarom meer betalen in België om minder te krijgen?
Vooral voor nieuwere wagens, zeldzame uitvoeringen of oldtimers is het interessant om in Duitsland of andere buurlanden te kijken. De auto’s zijn dikwijls beter uitgerust en voordeliger geprijsd, ook zit er vaak gewoon garantie op die in België geldig is.

 

Denk er ook aan dat in Nederland normaal BPM (belasting) in de verkoopprijs verrekend zit en autohandelaren deze kunnen terugvorderen bij verkoop naar het buitenland, zo gaan er vaak nog enkele duizenden EURO’s van de prijs af zonder zelfs over de prijs onderhandeld te hebben. Dus ook daar loont het om te kijken!

 

auto importeren Porsche

Wij leggen het contact

Indien gewenst helpen wij mee zoeken naar de wagen, leggen wij het contact met de garage, voeren de onderhandeling en stellen we de juiste vragen in verband met de staat van het voertuig. Door onze ervaring voorkomt u eventuele problemen bij de douane en/ of technische keuring!

 

Zelf kopen wij geen auto’s aan, u koopt dus rechtstreeks van de buitenlandse verkoper met behoud van garantie indien deze van toepassing is. Bij officiële dealers is de garantie vaak overdraagbaar naar België en kan u dus gewoon bij uw lokale dealer terecht indien er zich een probleem voordoet.

 

Ook voor het verkopen van uw auto kan u bij ons terecht.
(consignatie)

 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of eventuele verbeterpunten voor ons?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Groeten, het Trex Cars team!
Import specialists: “Premium cars, fair prices & excellent service” – Importing Dreams

www.trexcars.be

 

✓ruim aanbod
✓snel
✓betrouwbaar
✓garantie
✓verzekerd transport
✓5 rating fb

 

Trex Cars blijft innoveren, de concurrentie blijft kopiëren!
To our competitors: You can steal our ideas, but not our brains. Een beetje originaliteit kan geen kwaad…