Welkom bij Trex Cars -Import Specialists Bvba

 

Bekendste & meeste import-specialisme in België!

Hoge klanttevredenheid (5* rating Facebook)

Zoekopdracht

Bedrijfsvideo

Volledige aankoopbegeleiding / alles digitaal!

Betrouwbaar

Snel (douane + keuring in +-48h)

Verzekerd transport

Dagelijks import uit DE/ EU

Referenties

FAQ & Tips

Read More

Vanaf +- 05/2020 verhuizen wij naar bedrijvencampus Pelt
om u nog beter van dienst te kunnen zijn!
400 M2 overdekte opslag + showroom
90 M2 kantoor

Wij kijken er alvast naar uit!

Geimporteerde auto's

Voertuigen

Geïmporteerde auto’s/ tevreden klanten

Garantie en verzekerd transport

Garantie

& Verzekerd transport

Import/ invoer service voor auto's

Auto Import Service

Voertuig importeren?

Reviews

Reviews

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent!

Blog over invoeren / importeren van auto's uit Duitsland / EU

Blog over importeren/ gebruikers reviews van auto's

Hoe vul ik mijn aanvraag voor douane formulier E705 in?

Sinds midden mei 2019 heeft de Belgische douane een online IT systeem geactiveerd om auto's te importeren. Je kan dit terugvinden op https://eservices.minfin.fgov.be/myminfin-web/  en dan aangifte E705 Omdat dit voor de meeste mensen die dit nooit eerder gedaan hebben...

read more

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven *Update 2019

Vlot uw buitenlandse voertuig inschrijven Update 13.05.2019, onderstaand bericht blijft nog steeds geldig. Maar wij kunnen vanaf heden ook ingevoerde voertuigen pre-registreren, dit betekent dat vanaf nu alles online kan gebeuren en u dus niet meer naar de DIV hoeft...

read more

Populairste auto zoeksites per land

Omdat we steeds meer aanvragen krijgen om ook wagens uit andere EU landen te importeren dan onze buurlanden, hieronder even een overzicht van de populairste zoeksites per land. Vergeet niet dat het voor NIEUWE wagens ook interessant kan zijn om offertes op te vragen...

read more

Over Ons

Auto invoeren uit Duitsland Mercedes

Trex Cars- Import Specialists

Trex Cars te Pelt is een op service gericht bedrijf dat in de eerste plaats gespecialiseerd is in het importeren / invoeren van wagens uit Duitsland en andere EU-landen. Wij importeren dagelijks voertuigen uit deze landen en zouden ook graag helpen met de zoektocht naar uw droomwagen!
 
Maar ook voor voertuigen te importeren die niet afkomstig zijn uit de EU kan u bij ons terecht, wij proberen dan ook de meest complete importeur van België te zijn, bekijk onze referenties om te zien wat wij reeds verwezenlijkt hebben.
 
Door onze ligging zijn we op minder dan 2 uur rijden verwijderd van onder andere: Düsseldorf, Essen, Dortmund, Keulen en vele andere steden waar interessante voertuigen aangeboden worden die vaak net iets completer uitgerust en goedkoper zijn dan in België. Maar ook verder weg in Duitsland of eventueel importeren uit andere EU landen, is voor ons geen probleem.

 

Als alles mee zit en de wagen niet te ver weg staat, kunnen we binnen enkele dagen de Duitse auto ingevoerd en gekeurd bij u afleveren indien er gebruik gemaakt wordt van onze fast-service.

 

Ook voor nieuwe wagens kan het interessant zijn om in de Duitse grensstreek een offerte op te vragen! Zo hebben wij reeds offertes ontvangen die 10% onder de Belgische nieuwprijs zaten.

auto invoeren Audi

De klant staat bij ons centraal

Wie zijn onze klanten?

 

Wij hebben reeds wagens geïmporteerd voor een heel divers publiek: Officiële merkdealers in België, beursgenoteerde bedrijven, autoverzamelaars/ echte liefhebbers, maar vooral zelfstandigen en particulieren die graag alles zorgeloos, goed en snel geregeld willen hebben.

 

Wij geloven niet in het hebben van grote voorraden, maar wel in een goede service met persoonlijke aanpak waardoor u uw droomwagen net zo snel hebt als wanneer u deze in België bij een garage zou kopen en dit vaak aan dezelfde voorwaarden. Onze showroom is het internet en onze keuze is dus ook ongelimiteerd!

 

Waarom meer betalen in België om minder te krijgen?
Vooral voor nieuwere wagens, zeldzame uitvoeringen of oldtimers is het interessant om in Duitsland of andere buurlanden te kijken. De auto’s zijn dikwijls beter uitgerust en voordeliger geprijsd, ook zit er vaak gewoon garantie op die in België geldig is.

 

Denk er ook aan dat in Nederland normaal BPM (belasting) in de verkoopprijs verrekend zit en autohandelaren deze kunnen terugvorderen bij verkoop naar het buitenland, zo gaan er vaak nog enkele duizenden EURO’s van de prijs af zonder zelfs over de prijs onderhandeld te hebben. Dus ook daar loont het om te kijken!

 

auto importeren Porsche

Wie zijn wij?

Trex Cars is opgericht door (dhr) Maud Broekx, die inmiddels ruim 10j ervaring heeft met het importeren van auto’s uit het buitenland en ongeveer evenveel ervaring heeft als tactisch inkoper voor een beursgenoteerd high tech bedrijf in Nederland. De eerste jaren lag de focus bij Trex Cars meer op de eigen handel, maar kwamen de voertuigen wel steeds uit Duitsland. Omdat de vraag naar import op bestelling groter werd dan de vraag naar de eigen handel besloot Trex Cars het roer om te gooien en zich in de eerste plaats te focussen op het importeren van voertuigen op bestelling en op de 2de plaats de eigen stock.
 
Wat er door anderen ook beweerd wordt, op het gebied van importeren op bestelling was er in België op dat moment nagenoeg niemand die dat professioneel deed via het internet. Trex Cars was een van de eerste die deze dienst in België gepromoot en grootgemaakt heeft via het internet, later pas kwamen er concurrenten bij die het zogenaamd al veel langer deden, maar wonderbaarlijk genoeg in de periode daarvoor geen website of andere vormen van online zichtbaarheid hadden.
 
Trex Cars is daarom nu ook de bekendste auto importeur van België en daar zijn we trots op!  Wij hebben heel veel tijd en moeite gestopt in het creëren van deze website, online marketing/ zichtbaarheid en ons business model zoals het nu is. Ook proberen wij steeds origineel te zijn en zelf met nieuwe ideeën en slimmere processen te komen in plaats van alles te kopiëren, wat we de laatste tijd helaas steeds meer terug zien!  Verder staan wij voor een uitstekende service, zowel voor– als na verkoop. Zo trachten wij ons te onderscheiden van de rest.

 

Heeft u nog vragen, opmerkingen of eventuele verbeterpunten voor ons?
Aarzel dan niet om ons te contacteren!

 

Groeten, het Trex Cars team!
Import specialists: “Premium cars, fair prices & excellent service” – Importing Dreams

www.trexcars.be

 

✓ruim aanbod
✓snel
✓betrouwbaar
✓garantie
✓verzekerd transport
✓5 rating fb

 

Trex Cars blijft innoveren, de concurrentie blijft kopiëren!
To our competitors: You can steal our ideas, but not our brains. Een beetje originaliteit kan geen kwaad…