Hoe zoeken wij naar uw droomwagen?

Hoe zoeken wij naar uw droomwagen - img
Audi A4 zoeken

Graag maken wij het voor onze klanten zo makkelijk mogelijk, daarom zullen wij vanaf nu regelmatig advies geven vanuit onze ervaring met het zoeken naar en importeren van auto’s uit het buitenland.

Voor ons blijft https://www.autoscout24.be/nl/ onze favoriete zoeksite! Als we het daar niet vinden dan kijken we ook nog eens op https://www.mobile.de/ maar die laatste is vooral gericht op Duitsland, terwijl autoscout ook in andere EU landen goed vertegenwoordigd is. Maar schakel je toch liever ons hier voor in dan kan dat uiteraard ook via: http://trexcars.be/be/zoekopdracht/

Dit vanwege de reden dat je bij autoscout als je op de startpagina meer criteria selecteert meteen een uitgebreide keuze aan opties hebt die je kan aanklikken om je zoektocht zo specifiek mogelijk te maken. En het belangrijkste, je kan daarna meerdere landen aanklikken waardoor je bij de uiteindelijke zoekresultaten enkel nog prijs oplopend dient aan te klikken en vervolgens krijg je mooi in volgorde de auto’s die in aanmerking komen om door jou gekocht te worden!

Hoewel prijs niet de voornaamste factor is voor de meerderheid van onze klanten, maar wel het veel grotere aanbod. Zie je zo ook meteen of het zinvol is om de wagen buiten België te kopen of niet. De bijgevoegde foto is een voorbeeld van zo’n zoekopdracht voor een klant. Zo zie je dat er in België maar 5 te vinden zijn, in Duitsland maar liefst 267! De kans dat je deze wagen in Duitsland goedkoper en precies naar jouw wensen gaat vinden is dus vele malen groter dan dat dit in België gebeurt.

Ook raden wij aan om in het buitenland steeds bij handelaren met goede reviews of nog beter officiële merk dealers te kopen! Die laatste herken je aan de logo’s van het merk meestal vermeld op hun website en in advertenties. Alle grote handelaren/ officiële merk dealers zijn aangesloten op autoscout en/ of mobile.

Dit omdat het risico op een miskoop zo aanzienlijk verkleind wordt. Particulieren kan dus ook, maar dan moet alles dubbel gecontroleerd worden en zal er waarschijnlijk meer risico genomen moeten worden door de koper. Doe dit dus alleen als je geen andere keuze hebt of de wagen meteen afrekent als je er naar gaat kijken en deze in goede staat is.

Als je daarna enkele interessante wagens gevonden hebt dan kan je de link(s) altijd ter controle naar ons doorsturen zodat wij eventueel contact kunnen opnemen met de verkoper. Wij werken volgens het ‘no cure, no pay‘ systeem. Zolang je geen auto gekocht hebt zijn er bij ons geen kosten aan verbonden. Probeer wel een goede voorselectie te maken zodat we doelgericht te werk kunnen gaan en enkel bij serieuze interesse onze hulp inschakelt.

Alle artikels worden geschreven vanuit onze persoonlijke kijk/ ervaring. Dit wil dus niet zeggen dat dit voor iedereen de beste manier is en/ of dat er geen andere goede mogelijkheden zijn!

Laat gerust een berichtje achter als je nog vragen hebt of feedback wil geven

www.trexcars.be Import Specialists: wij voeren wagens in vanuit Duitsland of andere EU landen.

✓ruim aanbod
✓snel
✓betrouwbaar
✓garantie
✓verzekerd transport
✓5 rating fb

 

 

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >