douane document e705 hoe invullen?

e705

Sinds midden mei 2019 heeft de Belgische douane een online IT systeem geactiveerd om auto’s te importeren.

Je kan dit terugvinden op https://eservices.minfin.fgov.be/myminfin-web/  en dan aangifte E705

Omdat dit voor de meeste mensen die dit nooit eerder gedaan hebben ‘als Chinees’ kan overkomen of om het u gewoon makkelijk te maken, kunnen wij deze douaneformaliteiten voor u vervullen! 

Dankzij onze hulp voorkomt u (dure) fouten (bij het foutief invullen / aanleveren van de gevraagde info/ documenten wordt uw aanvraag geweigerd en loopt u vertraging op tot alles juist ingevuld is of kan het zijn dat u in de problemen komt met de BTW regeling). Importeren is niet moeilijk als uw weet waar u mee bezig bent, toch krijgen wij gemiddeld 2x per week telefoontjes / e-mails van mensen die het zelf geprobeerd hebben, iets verkeerd gedaan hebben en het niet meer opgelost krijgen! Achteraf iets oplossen is altijd moeilijker en gaat vaak met extra kosten gepaard.

Deze nieuwe procedure is volledig digitaal en snel, geen lange wachttijden meer bij de douane! Waardoor wij nog sneller met uw wagen naar de technische keuring kunnen gaan! Dit zou het hele doorloopproces ten goede moeten komen, keuren kunnen wij namelijk iedere dag!

 

Trex Cars verkoopt uw auto

Wij verkopen uw AUTO

Bezorg ons het volgende :

  • duidelijke foto’s van uw wagen (binnen en buitenkant)
  • het bouwjaar *
  • de kilometerstand *
  • motorisatie
  • vermeld de belangrijkste opties (Navi, Leder, cabrio… )
  • onderhoudshistorie

Wij maken voor u graag een vrijblijvend prijsvoorstel.

* Wij nemen enkel premium merken jonger dan 4 jaar en met minder dan 80 000 km

Contacteer ons >